Riangria.my

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda

Buat Duit Dengan Jamumall.com

Ya.. buat duit dengan jamumall

 

Salam kepada pengunjung blog riangria.my

Ok.. Post kali agak ringkas dan padat.. he.. post ini hanya menerangkan tentang peluang yang diberikan oleh jamumall.com untuk bersama menjana pendatapan sampingan..

 

Ok.. cara nak membuat duit dengan jamumall.com ni senang ja.. ada 3 kaedah yang diberikan..

 

# Pertama.. menjadi agen dropship jamumall.com

.. ramai yang dah berjaya menjana pendapatan melalui kaedah dropship ni..

konsep nya mudah saja.. kita mendaftar di jamumall.com dan mencari pelbagai jenis barang yang nak dijual.. kita promisokan produk tersebut.. kalo da orang berminat.. kita boleh buat tempahan di laman web jamumal.com dengan harga diskaun sehingga 20%.. lepas tu kita jual dengan harga asal di jamumall.com.. dapatlah kita untung selepasn tolak harga diskaun..

..bagus nya cara dropship ni kita tak simpan barang.. hanya tolong buat tempahan untuk customer..

 

# Kedua pula menjadi affiliate kepada jamumall..

Cara ni sangat mudah.. ramai yang dah tahu membuat duit dengan affiliate sangat mudah.. tidak perlu menjual barang..

..hanya mempromosikan menggunakan link yang diberikan jamumall dan jika ada pembelian produk melalui link tersebut kita akan dinyar komisen sehingga 15%

.. jumlah yang agak besar.. kalo ada pembelian berharga RM100 kita boleh dapat kominsen RM15..

 

# Cara ketiga pula adalah mempromosikan laman web jamumall.com sahaja.. cara ni lebih kepada pay-per-click..

Kita daftar dulu di jamumall.com.. lepas tu pihak jamumall.com akan memberikan kita link laman web mereka..

..tugas kita hanya berkongsikan laman web tersebut melalui social media, blog n pelbagai cara lain..

..setiap kali ada orang klik link tersebut kita akan dibayar RM0.05.. kalo boleh dapat klik 1000 kita dah boleh membuat duit RM50..

 

He.. tq kerana sudi baca post ni.. semoga post ni dapat mebantu serba sedikit anda.. bye..

p/s: boleh ler tgok2 maklumat lain kat jamumall.com ni…

Blogged.my

6 Comments

Add a Comment
  1. Wahhh.. siap ada PPC lagi tu
    Memang cukup mudah nak buat income
    Wanz Cop Baju recently posted…Nak Tempah Baju Rewang Tapi Tak Ada Design?My Profile

  2. semoga success bro..
    memang menarik programnya..
    Hairul HIssam recently posted…3 Alat Terbaik Membantu Anda Mengemas & Memasak Dgn Pantas | Testimonial Puff MelelehMy Profile

  3. pay per click tu memang menarik minat nak join
    Noriza Abdul Rahman recently posted…Jangan Remehkan Penyakit Resdung, Ia Boleh Menjejaskan Pendengaran!My Profile

  4. bijak guna PPC tu
    RAIHANAH AHMAD recently posted…Shaklee dan Diabetes: Apa Anda Perlu TahuMy Profile

  5. Baiknya Jamumall ni, siap offer program Pay Per Click lagi 😀 senang nak buat duit tu, tak yah fokus sangat nak buat sale
    sabree hussin recently posted…Pelaburan untuk memiliki laman web yang boleh menghasilkan wangMy Profile

    1. betul2.. da juga senang kalo dapat income pay per click ni..
      riangria recently posted…BUAT DUIT DENGAN JAMUMALL.COMMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
riangria.my © 2016 Frontier Theme